torstai 26. maaliskuuta 2009

Shoppailutorstai ja Tukholmaan

Tänään oli varaslähtö viikonloppuun. Hollannissa joka torstai on shoppailutorstai, eli kaupat ovat muutaman tunnin normaalia kauemmin auki. Erityisen hauska uusi kokemus oli "ikkunakauppa", jossa katsellaan näyteikkunoista tavaroita, kerätään numeroita ylös ja mennään kassalle numeroiden kanssa. Ja kauppahan myy aivan kaikkea koruista, hajuvesistä ja kodinkoneista aina retkeilytavaroihin saakka. Telttoja on tietenkin hankala laittaa näyteikkunoihin, mutta kekseliäästi olivat laittaneet sitten oikeasta materiaalista valmistetut pienoismallit! :) Ja mukaanhan tarttui kaikkea todella tärkeää tulevia retkiä varten...

Tämä viikko on ollut varsin sateinen ja tuulinen. Venekin jäi rannalle, kun ohjattavuus alkoi olla nolla. Sen sijaan hauska uutinen veneeseen liittyen tuli työpaikalta, kun vene luvattiin meille Suomen tytöille omaan käyttöön ensi viikonlopuksi. Jaaha, katsotaan mitä siitä saadaan aikaiseksi, mutta retkelle tekisi kovasti mieli!

Huomenna matkailen viikonlopuksi Tukholmaan moikkailemaan Juhaa ja Tiinaa. Ihanaa! :)

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

NO mutta heipä. Oon vähän harvaseltaan muistanut eksyä lukemaan blogiasi. Nyt sen tallensin favorites:hin, joten jatkossa käyn sivuillasi useimmin.

Kesästä. Todellakin nähdään. Ilmoittelen kunhan pläänit selvenevät. Pidähän ponistani siihean asti huolta. Pakkaan lenkkarit mukaan, ni voidaan käydä hölkälläkin.

Ciao. Minna

Anonyymi kirjoitti...

Terveiset Leviltä - kaikki paikat ehjinä ja naamassakin vähän tervettä väriä :)
Vai on ikkunaostoksilla käynti saanut ihan uuden, konkreettisen, merkityksen. Tosin tuli mieleen isojen poikien kertomukset, siitä että Amsterdamissa olisi vähän vastaavalla idealla kaupattu muutakin kuin retkeilytarvikkeita. Ja Bredassakin jotain vastaavaa kehittynyt joenvarsilauttoihin??

Työn iloa!
JH

Merituuli kirjoitti...

Minna, kerrassaan mainiota! Lenkkarit on pop ja löydän sulle varmasti jonkun kaksipyöräisen lainaan, niin näkee enemmän maisemia ja ennen kaikkea niitä poneja!

Jari, sun Breda-yleissivistys päihitti mut nyt 10-0. Olen hämmentynyt. Täytyy kysäistä niiltä isoilta pojilta töissä. ;)