maanantai 23. maaliskuuta 2009

Leppoisaa

Taas yksi viikko mennä hurahti, se olikin jo kolmas kokonainen. Viikonloppu oli rauhallinen, mutta varsin olutpainotteinen.

Perjantait työpaikalla päättyvät tyypillisesti oluen nautiskeluun. Sitä jaksan vielä kolmenkin viikon jälkeen ihmetellä, että tarjolla on hollantilaisen sijaan aina belgialaista olutta. Noh, hyvää se kuitenkin on, ja se on pääasia.

Lauantaiaamuna sama teema jatkui. Liityin kolmen suomalaissiskoksen joukkoon ja päädyin päivän aikana tutustumaan kahteen lähialueen luostaripanimoon. Toinen oli Hollannin puolella Tilburgissa ja toinen taas erittäin tarkasti Hollannin ja Belgian rajalla Achelissa. Ja kyllä täytyy myöntää, että olut maistui luostarissa kerrassaan mainiolle!! Samalla tuli avattua myös terassikausi siellä luostarin kivimuurien sisällä. Kuvassa näkyy luostarin pihatielle piirretty raja. Ei ollut tullia, joten saattoi ostaa hieman tuliaisia. ;)


Eilen vieteltiin vielä synttäreitä kotona, perheen tytär täytti 18 vuotta ja pidettiin sitten illallisbileet. Tässä kuvassa tämä ihana perhe muutamilla tyttökaverivahvistuksilla. Pöydän päässä itse synttärisankari.


Pelailu jatkui pitkälle illan tai yön puolelle ja tänään töissä meinasi kyllä nukahtaminen käydä laserskannausaineiston rekisteröintiä harjoitellessa. Onneksi automaatista ei kaffe loppunut ja oli hyvää opastusta, kiitos Virpi! Hieman tunnelmaa laski se, kun kuulin että ne blogissakin mainitut sähellysmittaukset oli myös tiedonsiirron jälkeen aika sähellystä. Noh, eipä ole oma pää vadilla... Silti harmittaa, ettei voi tehdä hommia kunnolla.

Huomenna lähden den Haagiin hankkimaan uutta ajokorttia taannoin varastetun tilalle. Jahka byrokratia suo, niin pääsen ehkä jokin päivä ajelemaan täällä myös autoa!

Ei kommentteja: