maanantai 2. maaliskuuta 2009

Päivänä ennen ensimmäistä työpäivää

Heipä hei Bredasta!

Aurinko paistoi tänään koko päivän. Ulkona on lämmin, mutta sisällä tosi kylmä. Ja juujoo, kyllähän suomalainen kylmää kestää vai miten se meni!?! :/

Tosiaan, palasin eilen Comenius-reissulta Italiasta kotiin, enkä Suomeen vaan Hollantiin. Mainio ja jopa liian touhukas Comenius-viikko oli syönyt kaikki voimat, nukahdin illalla kahdeksalta, pm ja heräsin aamulla pipo päässä kellon soittoon kahdeksalta, am.

Päivän aikana oli tarkoitus hoitaa sataviisi käytännön asiaa ja aikas hyvin niistä tuli suoriuduttua firman suomalaisvahvistuksen Virpin avustuksella! Sain jonkun sofinummerin (yber tärkeä), puhelinnumeron, pankkitilin ja työpaikkaankin ehdin tutustua.

Työpaikan toimistolla pääsin kättelemään paljon mukavia ihmisiä, kirjoitin työsopparit, sain karmaisevat työvaatteet sekä työturvapassin, johon tosin sain kirjoittaa vain oman nimeni. Tärkeät työturvaleimat saavuttaa lukemalla 150 sivua työturvaenglantia ja läpäisemällä hyväksytysti kokeen. Ja työturvapassi täytyy olla mukana useilla työmailla samoin kuin oikea passi.

Huomenna pääsenkin sitten itse asiaan. Heti aamusta lähden tekemään tunnelimittauksia! :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Jari mainosti tätä sun blogia *kaikille* eilen koululla, joten varaudu kommenttisateeseen! Toi sun palkka vaikuttaa kyllä tosi ruhtinaalliselta.. Mutta onhan se työkokemus arvokasta ja korvaamatonta..
Täällä on putiikki just ja just vielä pystyssä, tietoa ensi syksyn tilatilanteesta odotellaan.
Mukavia työpäiviä!!
-Hanna

Merituuli kirjoitti...

Kiitos, Hanna!

Hyvä, että hommat rullaa siellä. Vähän ollut kyllä teitä ikävä, mutta onneksi työpäivät on pitkiä ja sen jälkeen on niin väsynyt, ettei ehdi paljon muuta miettiä.

Hehe, jään odottelemaan sitä kommenttiryöppyä. :D

J.Hotinen kirjoitti...

Hi, sinne Hollandiaan - joko puukkarit on hankittu? Joo, kirjoittelin eilen pikku tarinan pätkän ensiviikon viikkotiedotteeseen Comenius-kokouksesta ja samalla laitoin muitakin maanmittareiden ajankohtaisia kuulumisia. Sinnekin meni myös pieni blogi-mainos, itse asiassa kaksikin - toinen koski sitä H&M-blogia.

T; Jari

Merituuli kirjoitti...

Hehee, puukkarit odottelee vielä kaupassa, mutta pyörän sain hankittua! :)
Ollaanpas sitä oltu ahkeria tiedottamaan! Lisäilen sinne H&M blogiin H&H-meetingin tekstin heti kun saan aikaiseksi, mutta kuvia mulla ei kyllä ole. :/