maanantai 1. kesäkuuta 2009

Kesäviikonloppu

Vallilassa on aherrukset päättyneet, onnea kaikille uusille kartoittajille, lomalaisille koko vuoden uurastelusta ja erityistsempit kaikille, jotka jatkavat kesäkuuta töiden parissa!!

Täällä oli jostain kumman syystä tänään pyhäpäivä, googlailemalla selvisi, että kyseessä on katolilaisten Whit Monday. Tämän viikon torstai ja perjantai ovat myös vapaapäiviä, kun Riku ja Suvi tulevat kyläilemään. Suunnitteilla on ainakin huvipuistoa, Brysseliä ja paikallisia oluita. Luvassa on siis hurjan rankka kahden päivän työviikko, joka kuluu viime viikon tapaa kanaaleilla veneillen ja mittaillen!

Tässä vielä kuvia viikonlopusta, joka oli tiivistettynä kitesurfingia ja rannalla löhöilyä. Sunnuntaina saatoin myös lomailevan Virpi-kolleegan Suomen koneeseen ja seuraavat parisen viikkoa autoilen Citroenilla.

Tästä se homma lähti! Harkkarileija ylös ja haltuun. Monenmoisia jippoja tuosta lajista kyllä löytyy. Ennen veteen pääsyä turvallisuus- ja välineidenhallintakurssit ovat aivan ehdottomia. Pelkän tuulen ja leijan kanssa puuhailu aiheutti minun käsittelyssä jo aikamoista jälkeä avustajille, mutta olivat ilmeisesti tottuneet vastaavanlaisiin tilanteisiin ja sähläyksiin.


Tuuli on offshore ja leija pitäisi saada kello kahteentoista. Vähän on vielä hakusessa. Pisteet kuvaajalle, että leija on ilmassa! ;)

Sitten kun homma lähti sujumaan, niin eihän sitä meinannut raaskia lopettaa. Lauantaina puuhastelin leijan kanssa jonkun tunnin ja sunnuntaina hieman lisää. Seuraava askel on mennä kurssille! Mahtava laji!

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Halloota.

Sattuisiko Sant jonku pyhiä heinäkuulle, kyselee eräs heinäkuun lomailija ystävällisesti.