perjantai 26. kesäkuuta 2009

Hellemaa

Helle jatkuu ja jatkuu. Kohta saisi tulla jo ukkonen, sademetsäilmasto on ollut parisen päivää aika vallitseva. Hiki tarttuu pintaan saman tien, kun avaa ulko-oven. Huoh!
Viikko on vierähtänyt toimistohommissa, olen käyttänyt Exceliä ja koodaillut kivoja koodikirjastoja Trimblelle ja Leicalle. Tämän ja eilisen päivän olen ajellut autolla, Leica takapenkillä. Vein sen huoltoon ja takaisin. Tänään myos voitin pelkoni ja ajoin venetraileri auton perässä toiselle puolelle Hollantia, huoh. Mitään ei hajonnut ja vene pääsi onnellisesti perille. Jaksaa vaan hirvittää yhä nämä kahdeksan miljoonaa autoa tässä pienessä maassa. Tutkailin hieman tilastoja ja nehän kertoivat, että Hollanti on 129 kertaa Suomea pienempi ja asukastiheys 24 kertaa kotimaatamme suurempi.
Nyt tyoviikon viimeiset sekunnit käynnissä ja pomo sanoi juuri, että ota olut ja lähde Pariisiin! Sen tosiaan teenkin! Seuraavassa blogikirjoituksessa lupaan kuvia Eiffelistä! :)

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Morgen! Huomenna Amsterdamiin. Sitte Rotterdam ja sen jälkeen teitsin neiporhuud. Soitan, spostittelen ku tulen. Mutta siis maanantaina siellä ja varmaan iltaselta parempi, ku eräs on töissä, hihiii. Tsauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Minski. Ja jos on viime tipan Suomi-toiveita, ni tää ilta on aikaa pyydellä. Tai sitten tuon sulle kasan Goudaa. Hah.