perjantai 19. kesäkuuta 2009

Potemista ja exceliä

Alkuviikon kotona tylsistymisen jälkeen olen taas ajellut päiviksi töihin. Torstaina olin juttuseurana ja latanpitäjänä erään tietyömaan läheisen asuinalueen vaaituksessa. Tänään olin puoli päivää kahvinkantajana ja loppupäiväksi sain vihdoin isomman projektin, jossa tapasin vanhan ystäväni Excelin.
Tässä projektissa, tai oikeastaan sen vaiheessa, eräät viemärikaivojen mittaustulokset halutaan esittää kahdessa toisiinsa kytketyssä taulukossa. Molemmissa taulukoissa tulee olemaan yhteistä (toisiinsa linkitettyä) ja erillistä mittausdataa. Monta juttua olin jo unohtanut, mutta yllättävän nopsaan tarvittava data alkoi palailemaan jostain pääkopan syvemmistä uumenista. :) Maanantaina jatkan kaavojen pähkäilyä ja testiaineistojen sijaan alan vastaanottaa oikeita mittaustuloksia mittamiehiltä. Jee!
Katselin jo hieman Suomen lentoja, voi hyvinkin olla, että lennän ensi viikon jälkeen kotia päin. Siellä saisi ainakin kunnon hoitoa selkään ja olisi vähemmän tuskaista tämä eläminen.
Mukavaa Juhannusta kaikille! Täällä sellaista ei oikein vietetä, mutta lähden tänään couchsurffaamaan Saksaan ja huomenillalla odottelen Jari-kollegaa perheineen saapuvaksi Bredaan. Mukavaaa!! :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Käyhän se näinkin kuulumistesi päivittäminen:) -Virpi